Projekt
iNSTAhOME
Kategorija
Enodružinska hiša
Leto
2014
Velikost
41 m2
Lokacija
Povzetek
Eden prvih prototipov mobilne mikro enote. Trisobno premično bivališče je možno priključiti na javno energetsko in komunalno infrastrukturo ali pa koristiti rešitve za samozadostno bivanje: koriščenje sončne in vetrne energije za električno samooskrbo, pridobivanje vode iz vlage v zraku, uporaba ekoloških kompostnih stranišč. Pohištvo v objektu je zaradi majhnosti mobilno, tako ima lahko vsak prostor različne funkcije. Prvega takšnih in sorodnih projektov smo ljubko poimenovali H e m p s u l l a - iz čiste ljubezni in spoštovanja do najbolj trajnostnega vira na planetu. (vsi patenti so zaščiteni)
Opis projekta
Eden prvih prototipov mobilne mikro enote. Trisobno premično bivališče je možno priključiti na javno energetsko in komunalno infrastrukturo ali pa koristiti rešitve za samozadostno bivanje: koriščenje sončne in vetrne energije za električno samooskrbo, pridobivanje vode iz vlage v zraku, uporaba ekoloških kompostnih stranišč.
Pohištvo v objektu je zaradi majhnosti mobilno, tako ima lahko vsak prostor različne funkcije.
Prvega takšnih in sorodnih projektov smo ljubko poimenovali H e m p s u l l a  - iz čiste ljubezni in spoštovanja do najbolj trajnostnega vira na planetu.
 
(vsi patenti so zaščiteni)