Projekt
Ureditev Waldorfske šole v nekdanji srednji poklicni šoli na Studencih v Mariboru
Kategorija
Adaptacija
Leto
2015
Velikost
1271 m2
Lokacija
Valvasorjeva 75, Maribor
data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/5516_Waldorf_1.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/6782_Waldorf_3.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/7759_Waldorf_4.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/3645_Waldorf_5.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/5349_Waldorf_6.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/3971_Waldorf_7.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/7333_Waldorf_8.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/6802_Waldorf_9.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/5244_Waldorf_10.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/7435_Waldorf_CUT_1.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/7438_Waldorf_CUT_P.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/9528_Waldorf_int_HODNIK_P_3.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/8539_Waldorf_int_RAZRED_1_1.jpg" data-title="" data-description="" >
data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/5470_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_1.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/7755_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_2.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/4322_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_4.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/7922_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_5.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/9531_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_6.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/1162_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_7.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/7911_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_8.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/3513_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_9.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/7932_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_10.jpg" data-title="" data-description="" > data-big="http://www.arhitekturni-studio.si/files/reference/173/2614_AS0215_Waldorf_Valvasorjeva_IP_20150906_A3L_11.jpg" data-title="" data-description="" >